Balance

Budmil

Nyitvatartás

Hétfő – péntek 09:00-20:00

Szombat 09:00-20:00

Vasárnap 10:00-18:00

Kapcsolat

+36 20 378 1920

Nincs megadva

Az üzletről

A BALANCE egy olyan márka, amely a megszokottnál jóval szélesebb vásárlói kört céloz meg termékeivel.
A fiatalos és komoly elegancia harmonikusan párosul az üzletekben a legmerészebb és extrémebb ruhadarabokkal. A Balance segítségével megtalálhatjuk az öltözetet egy üzleti megbeszélésre, a kedvesünkkel eltöltendő romantikus vacsorához, a teraszos estékhez és nem utolsó sorban a feledhetetlen bulizáshoz.
ONLY FOR MEN!

Elfogadott fizetési eszközök

Nincs megadva

Saját szolgáltatások

A BALANCE három fő stílusirányzatot követ:
ELEGANT: a vásárlók kifejezetten keresik a megszokottól eltérő, különleges, rafinált szabásvonalú ingeket, amely a BALANCE-nál kapható a legnagyobb választékban és a legjobb ár-érték arányban.
A szezon nagy slágere lehet a már bevezetésre került öltöny és zakó kollekció. Különleges anyagokból, egyedi vonalvezetéssel készülnek. Megtalálható a slim-fit rövid fazonú zakó mellett a hagyományos szabású öltöny is.
JEANS: a megfizethető árú márkás farmerek a gerincét adják az őszi-téli szezon forgalmának, mindig a legújabb trendet követve, de figyelve a konzervatívabb irányzatot kedvelők igényeire is.
CASUAL : a tipikus hétköznapi viselet, ami kényelmes, alapanyaga 100% pamut, visszafogottan sportos, a laza stílus kedvelőinek, mindig az aktuális trendek színeit követve.

Törzsvásárlói rendszer

Nincs megadva

Egyéb információk

Nincs megadva