Légy te a legstílusosabb az új szezonban!

A GLAMOUR ismét segít, hogy kedvezményesen szerezhesd be a gardróbod, a neszesszered és a mindennapjaid legfontosabb kellékeit, és még a lakásodat is szépítheted a segítségünkkel.
2017. október 12-étől 15-éig (csütörtök, péntek, szombat, vasárnap) tölts egy szuper hosszú hétvégét a vásárlás jegyében! Szuper ajánlatokkal és jobbnál jobb kedvezményekkel várunk téged.
Mit lehet vásárolni? Elsősorban szokás szerint ruhát, fehérneműt, sportkiegészítőket, kiegészítőket és sminkcuccokat, szépségápolási szereket, de könyvet, ételt, bútort, műszaki cuccokat, tisztítószert és belépőjegyet is tudsz venni, és vannak szépségápolással kapcsolatos szolgáltatásokra beváltható kuponok.
Nem mindegyik kupon váltható be a teljes termékpalettára, vagy egy adott bolt teljes kínálatára – vannak kuponok, ahol csak egy termékre váltható be a kedvezmény, vagy csak egy bizonyos márka bizonyos termékcsaládjára. Olyan is van, hogy egy adott üzletben csak a már eleve megjelölt termékeket veheted meg kedvezménnyel. A legpontosabb részletekért érdemes az apróbetűs részt elolvasni a kuponok hátulján.
Nem találtad meg a Balance üzletet a kuponok között? Ne csüggedj, 10% kedvezménnyel szerezheted be a kiszemelt termékeket 10 000 Ft feletti vásárlás esetén, valamint 20 % kedvezményt biztosít 20 000 Ft feletti vásárlás esetén a Balance a Kaposvár Plazában.